Krämer Groep
Uw panden in vertrouwde handen

Diensten

Krämer Groep is in het hele land actief om gebouwen in goede staat te brengen en te houden. Dat doen we met een uitgebreid team van specialisten. Als onze monteurs, installateurs of vaklieden bij u werkzaamheden uit voeren, weet u zeker dat u te maken hebt met betrouwbare, gediplomeerde en ervaren krachten.

Onderhoudswerk

Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit aan onroerend goed, zowel curatief (reparaties) als preventief (regulier onderhoud om schade te voorkomen). Voor preventief onderhoud kunt u een voordelig onderhoudsabonnement afsluiten.

Metingen en inspecties

Ook kunt u op ons vertrouwen voor alle wettelijk verplichte controles, nulmetingen en conditiemetingen. Die geven u direct inzicht in de staat van uw pand en mogelijk achterstallig onderhoud.

Storingsdienst

Bovendien heeft Krämer Groep een uitstekende storingsdienst, waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kunt. Wij zijn snel ter plaatse, dankzij onze geavanceerde planningssoftware en een track & trace systeem op al onze onderhoudsbussen. Onder onze gediplomeerde en ervaren vaklieden zijn installateurs, loodgieters, schilders, interieurspecialisten, tegelzetters en metselaars.

Klik hieronder als u meer wilt weten over een van onze diensten:

Krämer Groep Computerweg 13 | 3542 DP Utrecht
Telefoonnummer: 088-1157700 | Fax: 088-1157720
Onderdeel van Krämer Groep: Krämer Bouw

MOG Service & Onderhoud bv

Verbeek Aannemersbedrijf bv

Z.A Overhage

G.B. van Hoek
VestOnze Certificering VCA ISO9001 Certificering