Krämer Groep
Uw panden in vertrouwde handen

Home

Krämer Bouw, Verbeek Aannemersbedrijf, MOG Service & Onderhoud, Z.A. Overhage, Technisch Installatiebedrijf De Vest en Aannemersbedrijf G.B. van Hoek werken gezamenlijk onder de naam Krämer Groep. Sinds september 2021 is Krämer Groep als zelfstandige onderneming onderdeel van Constructif, meer informatie.


Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud aan onroerend goed voor de utiliteitsbouw. Ons bedrijf is door het hele land actief. Zo werken we bijvoorbeeld voor de gemeentelijke- en rijksoverheid, zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen, universiteiten en andere publieke gebouwen. Wij staan direct voor u klaar als er reparaties gedaan moeten worden. Ook kunnen wij u adviseren over planmatig periodiek onderhoud. Op deze manier kunnen problemen vaak worden voorkomen. Wij staan voor kwaliteit, bij iedere stap in het proces, en klantvriendelijkheid. U kunt bij ons rekenen op goede bereikbaarheid, een strakke planning van de uitvoerende werkzaamheden, deskundige medewerkers en heldere rapportages. Goede kwaliteit, hoeft niet duur te zijn. Wij hanteren vriendelijke tarieven. Op deze manier garanderen wij een hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Onze tien principes op een rij waar u ons aan mag houden:

  1. Bereikbaarheid; Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 088 - 115 77 00.
  2. Snelle service; Dankzij een track & trace systeem op onze onderhoudsbussen kunnen wij u de vakman sturen die het dichtst bij uw pand in de buurt is.
  3. Transparantie; Via internet heeft u realtime inzicht in de voortgang van geplande werkzaamheden en de status van uitgevoerd werk.
  4. Effectieve werkwijze; Wij garanderen dat de maatregelen die we voorstellen en uitvoeren effectief zijn en passend binnen uw exploitatiedoelstellingen. Betaalbaar, zonder concessies te doen op veiligheid.
  5. Periodieke rapportages; U krijgt periodieke rapportages waarin u ziet welke storingen wij hebben verholpen, inclusief aanbevelingen voor preventief onderhoud.
  6. Overzicht; U krijgt ook periodieke overzichten waarin u ziet hoe snel wij deze storingen hebben verholpen.
  7. Objectief advies; Al onze inspecties, nulmetingen en conditiemetingen voldoen aan de norm NEN 2767. Zo krijgt u op objectieve en eenduidige wijze inzicht in de technische kwaliteit van uw gebouwen.
  8. Voordelig meerjarenplan; Voor ieder gebouw kunnen wij een voordelige meerjarenplanning opstellen voor gedegen onderhoudsbeheer.
  9. Kennis en Ervaring; Onze vakmensen hebben veel kennis en ervaring in onderhoudswerk en zijn proactief in het aandragen van oplossingen.
  10. Overlast beperken; Wij houden nadrukkelijk rekening met de bewoners of gebruikers van uw pand.
Krämer Groep Computerweg 13 | 3542 DP Utrecht
Telefoonnummer: 088-1157700 | Fax: 088-1157720
Onderdeel van Krämer Groep: Krämer Bouw

MOG Service & Onderhoud bv

Verbeek Aannemersbedrijf bv

Z.A Overhage

G.B. van Hoek
VestOnze Certificering VCA ISO9001 Certificering