Krämer Groep
Uw panden in vertrouwde handen

Onderhoud

Soms is er een storing, een defect, of schade. Dan gaat het om acuut of curatief onderhoud en zorgen wij voor snelle en vakkundige reparatie. De andere vorm van onderhoud is preventief. De vaklieden van Krämer Groep voeren dan met een vaste regelmaat onderhoudswerkzaamheden uit. Een korte onderhoudsbeurt kan u veel ellende en kosten besparen.

Proactief signaleren

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met onderhoudswerk, onder andere bij overheden, zorginstellingen en middelgrote tot grote bedrijven. U profiteert van hun expertise, doordat zij bij het uitvoeren van hun werk altijd alert zijn op eventuele gebreken of onveilige situaties. Zij signaleren mogelijke problemen op tijd, zodat u schadeposten en veiligheidsrisico’s kunt vermijden. Zo houdt u de onderhoudskosten laag.

Al onze medewerkers hebben een smartphone met camera. Daarmee leggen zij potentiële zwakke punten vast. Denk aan loszittende tegels, beschadigde muren, lekkageplekken, slecht sluitende deuren. U beslist of dit direct verholpen moet worden of dat wij dit meenemen in het regulier onderhoud.

Rapportage en advies

Krämer Groep registreert en analyseert alle storingsmeldingen. Op gezette tijden krijgt u heldere overzichten. Zo krijgt u zicht op de reparaties die wij hebben uitgevoerd. Aan ieder overzicht koppelen wij ook een onderhoudsadvies. Inclusief kostenschatting, voor zover mogelijk. Wij informeren u zo concreet mogelijk, zodat u onderbouwde beslissingen kunt nemen.

Krämer Groep Computerweg 13 | 3542 DP Utrecht
Telefoonnummer: 088-1157700 | Fax: 088-1157720
Onderdeel van Krämer Groep: Krämer Bouw

MOG Service & Onderhoud bv

Verbeek Aannemersbedrijf bv

Z.A Overhage

G.B. van Hoek
VestOnze Certificering VCA ISO9001 Certificering