Krämer Groep
Uw panden in vertrouwde handen

Over Krämer Groep

Krämer Groep begrijpt dat kwaliteit voor u essentieel is. Degelijk vakwerk van betrouwbare medewerkers. Vaste aanspreekpunten. Goed doordachte oplossingen. Slimme alternatieven, zonder concessies te doen op de veiligheid. En u wilt natuurlijk snel geholpen worden.

Om dat mogelijk te maken, hebben wij gekozen voor een platte organisatiestructuur met korte lijnen. En we laten de moderne techniek voor ons werken. Dankzij geavanceerde planningssoftware, een track & trace systeem op alle onderhoudsbussen en een smartphone voor iedere vakman hebben we heel snel de juiste persoon op de juiste plek. En kunnen we u realtime inzicht geven in de voortgang. Dat is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze.

Meerwaarde voor u

  • Wij streven bij het opstellen van onderhoudsplanningen altijd naar minimale overlast en maximale efficiency. Daarmee houden wij de kosten laag.

  • U krijgt heldere rapportages en analyses van ons, waardoor u gericht inzicht krijgt in de onderhoudskosten.

  • Wij helpen u bij het maken van de keuze tussen curatief onderhoud (repareren) en preventief onderhoud (schade vermijden). Onder andere door de uitgevoerde reparaties voor u te analyseren, zodat u ziet welke punten structureel aandacht nodig hebben.

 

Voorwaarden van onderaanneming

Klik hier om het document te bekijken

Krämer Groep Computerweg 13 | 3542 DP Utrecht
Telefoonnummer: 088-1157700 | Fax: 088-1157720
Onderdeel van Krämer Groep: Krämer Bouw

MOG Service & Onderhoud bv

Verbeek Aannemersbedrijf bv

Z.A Overhage

G.B. van Hoek
VestOnze Certificering VCA ISO9001 Certificering